اگر افرادی چون صفدرحسینی امین و امانتدار بودند چرا دولت نسبت به استعفای اجباری آنان اقدام و از مردم نسبت به دریافتهای نجومی آنها عذرخواهی کرده است؟
سرویس سیاست مشرق - افشاي حقوق نجومي 57 ميليون توماني صفدرحسيني مديرعامل صندوق توسعه ملي و ديگر اعضاي هيئت عامل اين صندوق سبب شد تا هيئت امناي صندوق توسعه ملي در تاريخ 12 تيرماه سال جاري با استعفاي اجباري تمامي اعضاي هيئت عامل موافقت کند تا برکناري پنج مدير عالي اين صندوق رقم بخورد.
فیشحقوقی صفدرحسینی دارای تسهیلات عجیب و غریبی بود که تاکنون نظیر آن مشاهده نشده است. مزد شغل، مزد سنوات نهایی، حق پست نهایی، حق اولاد، حق مسکن، حق خواروبار، حق شیفت، حق تلفن همراه (360 هزار تومان)، اضافه کار، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی بههمراه راننده دارند)، یارانه غذا، هزینه پزشکی، هزینههای دندانپزشکی، یکسیام پرداختی، اعیاد (بر اساس فیشهای حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماههای سال آقای رئیس بابت اعیاد، دریافتی داشته است و این غیر از دریافتیهای عید نوروز است)، بهرهوری سهماهه، کمکهزینه اوقات فراغت فرزندان، کمکهزینه خرید لباس، کمکهزینه خرید کتاب، کمکهزینه سفر، کمکهزینه ورزش، کمکهزینه تحصیلی و پاداش (آقای رئیس در فیش حقوقی مرداد، 5 میلیون تومان و در شهریور هشت میلیون تومان پاداش دریافت کرده است) از جمله عناوین موجود در فیش حقوقی آقای رئیس بود.[1]
اما حالا دولت که با صدور بیانیههای و پیامهای مختلف اعلام کرده که با کسی عقد اخوت نبسته است در مراسم توديع و معارفه مديرعامل صندوق توسعه ملي برای صفدر حسینی سنگ تمام گذاشت. اين مراسم با حضور محمدباقر نوبخت و دبير هيئت امناي صندوق توسعه ملي، وليالله سيف، رئيس کل بانک مرکزي وعضو هيئت امنا، همچنين سيدفريد موسوي، نماينده مجلس شوراي اسلامي و عضو هيئت امناي صندوق در جمع مديران و کارشناسان صندوق برگزار شد.
نوبخت در این مراسم، صفدر حسینی را از ذخایر نظام یاد کرد و گفت: « گذشته از ارادت شخصی بنده به دکتر حسینی، سایر اعضاء هیأت عامل سابق صندوق توسعه ملی نیز از بزرگان اقتصاد کشور هستند و الحق در دوران مسئولیت خود امانتداران بزرگی برای کشور بودند.»[2]
حال با این بدرقههای و تعریف و تمجیدها یک موضوع مهم در ذهن اذهان عموم نقشمیبندد و آن این است که چطور دولت با چنین رفتاری میخواهد با پدیده فیشهای نجومی مقابله کند؟ درواقع دولت میزان جدیت خود را در مقابله با پدیده شوم مدیران نجومی با قربان صدقهها و تعارفهای مختلف نسبت به صفدر حسینی و هیئت عامل پیشین صندوق توسعه ملی به خوبی نشان داد.
الفاظ و عناوین متفاوتی که نوبخت در مورد مدیران صندوق توسعه ملی برخلاف آنچه در فیشهای نجومی این افراد جلوه میکند، به کار برد مایه تعجب بسیاری است. چگونه فردی که 57 میلیون تومان بر حسب وظیفه حراست از صندوق توسعه ملی با تسهیلات و بهانههای مختلف میگرفته امروز به امانتداری بزرگ و دخیره نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است؟ اگر به واقع افرادی چون صفدرحسینی امین و امانتدار بودند چرا دولت نسبت به استعفای اجباری آنان اقدام کرده است؟ این درحالی است که دولت بنابر وعده مقابله با مدیران نجومی نسبت به شفافسازی فضای کشور شعارهای بسیاری داده است.
دولت بارها از مردم درباره فیشهای نجومی عذرخواهی کرده است و کسانی چون نوبخت با پوزش از مردم اعلام کردند که نظام پرداختها اصلاح خواهد شد. [3]به هر جهت موضوع فیشهای حقوقی راه حلی جدی و عملی در برخورد با عوامل خاطی میطلبد و چنین رفتارهایی مغایر وعدههایی است که دولت به مردم داده است.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم